Aranykorona Hotel éttermében megtartottuk a II.  Esküvői
Kiállítást, Dekorációs Bemutatót És Vásárt.

Az itt készült fotókat megtekinthetik. :)

Köszönjük a résztvevőknek, hogy eljöttek és köszönjük a látogatóknak, hogy megtiszteltek minket.

------------------------------------------------------------

Idén a kerek asztalokon mutattuk meg tudásunkat. Az egyik leg elegánsabb megoldás. Kiállításunkon gazdagon díszítettük a belső részt, hisz igyekeztünk megmutatni, hogy mennyi szín és árnyalat közül lehet választani.

Természet kedvelőknek:

Csokibarna-arany-ekrü-kapuccino- egy kis fahéj, toboz- még a narancs szeletek is igen látványos elem volt. A farönkök emelték a színvonalat. A természetes anyagok színek megtették a hatást. Esküvőkön, rendezvényeken minden esetben figyelembe vesszük az asztalok méretét, elhelyezkedésüket és a tálalást is. Ennek ismeretében válasszuk ki a dekoráció mennyiségét és elhelyezkedését. :)

Egy kis Hawaii stílus. Tavaszi zöld-napsárga-ciklámen, mind-mind a nyarat a meleget idézi elő. Az ananászba ültettük bele a csokrot , a citromban egy szál virág az üde hangulatra emlékeztetett mindenkit. Székszoknya masnik színe: világos kék -tavaszi zöld volt. Ezt a színt tovább vittük a főasztal külső részére is. :) Már csak a homokos tengerpart hiányzott. :)

 

 

 

Fekete/Fehér Az egyik legelegánsabb és a legmegosztottabb stílus és színvilág. Mégis egyre népszerübb. Az  elegáns inda a futón, szalvétákon és a  léggömbökön visszaköszönt.

 

Itt a tavasz. Igazi tavaszias hangulatot varázsoltunk. Ciklámen, napsárga, kék, buja kompozíció dekorálta az asztalt. Gyönyörű kaspókban. Ezek a tavaszi virágok, mind cserepesek voltak, igazi pompa lehet a rendezvény után a  nappaliban és a kertben is egyaránt. :) Szalvétákban is vissza köszön ez a remek összeállítás, pici zöld selyemszalaggal átölelve, de az antikolt hatású szalvétagyűrű is remek dísze volt.

Folyt köv.

Webdesign